Snäll tjej!

Tog en sovmorgon idag, ställde klockan på 08:30 men gick upp 8. Kunde inte sova, hmm konstigt. Åkte till Slagsta och målade i vanlig ordning. Sen skyndade jag mig hem för att fixa lunch, var vrålhungrig! Blev pasta och köttfärssås med mycket vitlök. Så om jag, sambon och killen under stinker så vet ni varför ;) Haha.
Efter det var jag tvungen och kila ner till banken, fixa vårat gudbarns 1-års present. Fick själv en lektion om aktier och fonder, sjukt mycket att kunna men intressant faktiskt, tänk och flytta och fixa själv med sånt. Roligt! Vill lära mig mera om det, ett måste. =)
Sprang vidare hemåt, förbi Tingsgården. Luktade så gott, bullar! Köpte fyra utav kanelbullarna....men då när jag går på våran gata så är det en "uteliggare" som frågar om jag hade handlat bullar, han tyckte det luktade så gott. Kunde ju inte gå därifrån utan att ge han, gav två dessutom! Dagens gärning, underbart! Så det fick bara bli bulle till mig och namnsdagstjejen idag =). Pallade bara en halv, de är ju så stora. =)

Hoppar att åka till Kolsva och se Citymatchen, skulle fått åka med sambons päron. Men är helt slut efter min dag...men ändå vill jag baka nu igen. Måste bara handla hem citron som fattades, drygt! Men jag är baksugen, det orkar man alltid...avslappningsgrej jag har =). Kvällen blir annars superlugn, slappa i soffan framför tvn....

Morgonplaner...stan, målning och kalas. Sen ska jag inte göra något mer....kanske blir kvalitetstid med min älskling, det skulle jag vilja =)

Ni får ha en trevlig fredagskväll mina läsare!
Kram,kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0