Många bilder!

Hejsan!!
Nu var det bra längesen jag skrev här inne. Men det är ju som det är =). Hoppas ni alla mår bra och har klarat er från alla sjukdomar??
I helgen har jag jobbat och även uppvaktat sambons tvillingbröder som har fyllt 21 år, det blev tacos hos fam.Karlssons på lördag kväll. Fullt hus och alltid lika trevligt att träffa alla samtidigt.

Idag var jag ledig från jobbet men Albin fick ändå gå på dagiset då han var hemma hela förra veckan. Men jag fick även jobba extra imorgon så då får min prins gå alla veckodagar istället, det är han ju inte van vid. Men så mysigt vi ska ha det på fredag när det är ledigt hela helgen! =).
Så idag passade jag på att träffa mamma, bara vi två och gå på stan! Jag shoppade kläder till mig och t-shirt till Albin. Jag frågade han imorse om han ville ha byxor eller tröja, och svaret blev tröja. Hehe min söta kille. Mamma och jag tog först en fika och shopping efteråt, sen till lunch blev det bli Akropolis. Vilken härlig "egen tid" dag jag har haft. De är guld värda ibland måste jag säga!

Lite bilder nedan...


Morgonmys i våran säng.

Jag brukar alltid få lite hjälp när jag tar hand om rentvätten, vika och in i garderoben och sen släpa på de kända Ikeapåsarna.

Efter tvätt så blir det match!

Jag ger upp! Albins leksaker har tagit över hela huset och jag börjar ge efter med plockningen nu...hmm.

Simba är inne i en mysig period, lägger sig helst i knät.

T-shirt köpet idag till min prins, härliga vår/sommar färger =)

Idag efter dagiset så blev det mellis, milkschake och melon. Gott!

Och sen var det dags för middagen, Albin var så himla hungrig då det var soppa till lunch idag och det var ingen höjdare tydligen. Så vi gjorde iordning pannkaka ikväll.

Med lite pannkakssmet i kastrullen så kan man vända runt smeten och smaka av den lite då och då.

Om mindre än 1 månad så fyller Albin 2år och om exakt 1 månad så fyller min karl år, jag vet nog vad jag ska köpa till sambon iaf. Till Albin blir det nog en hel del, både stora och små saker. Det ena kalaset blir förstårs tema fotboll då det är det största intresset just nu =).

Nu ska jag kika lite på inredning, har storslagna planer till min prins framöver! ;)

Sköt om er, kramar!

En sak till, jag blev godkänd på handledarutbildningen också. Tjohoo!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0