Torsdag!

Hej,hej!
Torsdag kväll och jag är så himla trött på kvällarna, inte riktigt min grej just nu ;). Har inte heller kommit i fas med sommartiden tror jag men det blir ju ljusare och bättre iaf. Så fort solen tittar fram så går vi alla ut på fm då vi har fm sol på altanen, underbart!
Min prins är så fantastisk på alla sätt och vis! Han pratar så mycket och har sån energi för att hitta på en massa saker och det är så kul att prata och förstå vad han menar. Barn är så himla smarta och det är så intressant hur de förklarar saker och ting med kroppsspråket och sina uttalanden på ord.

I tisdags skulle jag egentligen ha jobbat kvällspasset men eftersom min karl fyllde år så överraskade jag honom med en 3-rätters middag hemma. Det blev en toastskagen till förrätt, fläskfilé och potatis/morotsgratäng och höstkantrellsås och till efterrätt blev det melonbitar i ett coctailglas med vaniljsås på. Och förstårs några kalla öl till han och till mig alkohol fri variant ;). Bra för kärleken det där att lyxiga till mitt i veckan och överraska lite.

Idag har Albin och jag varit lediga. Vi fikade på fm på altanen när kusinerna och faster kom förbi en stund, så mysigt att sitta ute och de får leka ute på våran jättetomt =). Sen hann vi med att måla, läsa bok och titta på ny film som pappa Putte har köpt(traktorer, grävmaskin) som var himlans intressant. Efter lunch och vila så kände jag inte längre för att sitta hemma, även fast vi hade gjort massor redan på fm. Så vi åkte till Kungsör och hälsade på mormor och fikade/lekte. Sambon kommer inte hem förrän sent ikväll efter jobb och träning så jag tyckte dagen och kvällen skulle bli så himla lång. Albin somnar tidigt varje kväll, eller runt 19 typ så jag har alltid tid att hinna med annat och fixa.
I helgen är det dags för min jobbhelg, men jag har ju alltid bra kollega hos mig så det går alltid finfint. Bara tufft att jobba kvällspassen när jag ser ut som ett lik från kl.20. Haha.

Lite bilder nedan....


Äggmålning lagom till Påsk!

Efterrätten från 3-rätters middagen i tisdags. Mums för melon!

Det nya hänget som Albin gör =)

Albin har fått en ny pyjamas, han älskade Bamsemotivet. I handen har han en medalj där det står "Grattis Albin 2 år" och en bild på andra sidan av honom. Den fick han från förskolan, stolt är han över den!

Natti,natti från oss här hemma! =)

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0