Träffat jobbkollegor idag...

Gokväll!
Albin och jag åkte till mitt jobb på fm. Kul att träffa alla igen, känns som man var där och jobbade igår typ. Haha. Albin slocknade direkt när vi kom hem eftersom han inte fick sin sovstund då den tiden vi var borta. Kände mig jättesliten och frusen också, ont i kroppen...så jag hoppade över att åka iväg till Tessan ikväll, får ta det en annan dag i veckan. Har frusit och svettas vartannat under kvällen, får inte bli sjuk till imorrn. Vi ska ju på spädbarnsmassage =). Ska bli jättekul att träffa andra föräldrar och bebisar, jag känner ju tyvärr inte så många här i stan. Så det är på tiden att föräldragruppen börjar.
Fick idag hem en lapp från Jotex att jag får 50% om jag handlar för 200kr, hade tänkt handla en sängkappa där för 249kr och har väntat på den här realappen som de alltid skickar ut en stund efter katalogen har kommit. Men såklart när jag skulle beställa så är det leverans på den i november! Så dåligt att det är så lång väntan när katalogen precis har kommit, suck. Annars får jag kolla på Ikea och Nisses...
Blir en tidig kväll för oss båda, sambon börjar tidigt imorrn och jag är inte riktigt pigg...man längtar till sängen på kvällarna jämt, skönt!
 
Albin gillar att spegla sig ;)

Pappa tog på han dom här snygga kläderna imorse. Härligt färgkombination va? =)

Ikväll fick Albin en hel portion gröt för första gången, oj så gott han tyckte det va! Glupsk kille det där, allt gick ner. Så vi får väl se om han sover lika bra som inatt.
Jag bloggar imorrn hur massagen gick, om vi kommer dit lite innan så får man kolla vikten. Vore intressant att se om han har gått upp lite nu när vi har börjat med gröten.

Hörs imorrn!
Natti,natti!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0