Lite nervös...

Imorse var jag och Albin ute på långpromenad, han sov för det mesta men låg och kikade upp ibland. Knät kändes faktiskt bättre också, så jag ska snart försöka mig på löpningen igen. På onsdag tänkte jag lira innebandy med gänget, får se hur det kommer gå. Men kul ska det bli, är laddad till max! =)

Imorrn har jag tid hos min barnmorska som jag gick till innan min graviditet och under graviditeten...gynkontroll, prata om p-piller och allmänt snack är på schemat... Är lite nervös, brukar annars inte vara det men hjälp nu känns det kämpigt efter en förlossning. Det kommer gå bra, jag vet!
Tänkte sen åka till Kungsan igen. Syster, Frida och Rikard alla slutar 15:00 imorrn så jag hoppas på sol och en stor kaffe och utan fikabröd på deras tomt. Ska försöka ta mig till pappsen grav...känner att det kommer bli så jobbigt, har inte varit där alls sen Albin föddes. Blir så ledsen att att han aldrig får se honom, jag vet hur lycklig han skulle vara...tänk att det är så himla kämpigt att gå dit än idag, särskilt när jag går dit själv. 7 år har ändå gått nu...Man tänker så mycket på allt...

Ska försöka sova nu innan det blir dags för amningen inatt =)
Sov så gott, skriver kanske imorrn. Natti!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0