Kock killen!

Gokväll!
Idag har Albin och jag haft en riktigt bra dag! Myspys på fm och sen kom mamma in till stan och vi möttes upp hos veterinären. Snabbt gick det och vi åkte hem med han och åkte vidare till Tuna Park, jag var i vanlig ordning hungrig så vi började med lunch innan vi gick runt i affärer. Jag handlade ett linne och nagellack för 79 spänn! Jag är en jäkel på att hitta kläder som inte kostar skjortan, när man köper ett plagg så ska väl ett ryka?? Hmm det skulle behövas en rensning hursom helst.

Har ju glömt att berätta att vi var ju på BVC besök, gick finfint tills sprutan kom fram. Usch fy då skriker Albin och det hördes nog i hela huset. Men han fick en ballong efteråt så han kom på bättre tankar =).
Han fick spruta för mässling, påssjuka och röda hund. Han vägde 10,8 kg och var 82,5 cm lång. Min stora kille!

Sambon och jag har pratat om att köpa en spis åt Albin, hade först tänkt att ge det i julklapp men det är ju nu han är intresserad av alla kastruller och slevar och matlagning. Så igår beställde vi det här:

En kock ska väl ha en riktig utstyrsel ;) Köksförkläde, kockhatt och grytvante. Sambon tycker vi ska ha den stå i köket bredvid vårat så han kan hålla på samtidigt, kanske inte riktigt vad jag vill men sak samma bara Albin blir nöjd!

Albin brukar gå till vårat städskåp i köket när han är sugen att dammsuga, man kan ju hoppas att han alltid kommer vara en noggrann kille! ;)

Snor i hela ansiktet, så mysigt att pussas. Haha.

Ska kika vidare på Idol nu. Natti,natti!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0