Torsdag

Goddagens!!

Har ni haft en bra jul? Jag och sambon är lediga nu i mellandagarna och sen börjar jag igen på nyårsafton, så mina grabbar får fira den själva. Men jag tror dom fixar det! =)
Albin har fått väldigt många julklappar, förstårs! Haha. Han blir lätt bortskämd måste jag nog erkänna, vi köpte en hel del själva. Första barnet och sen är han mera medveten om allting också, kul! Tomten kom även på besök och herregud så ledsen och rädd Albin blev. Han sa "hejdå" när han kom. Haha.

Efter sambons magsjukabravad så blev även jag smittad, på onsdagnatten. Så julmaten var jobbig och tung att få i sig måste jag säga...har tills idag känt att jag har så ont då och då i mellangärdet och det började i samma veva som magsjukan. Men skönt att det börjar ge med sig iaf, nu är det bara förkylning här hemma hos oss tre istället...

Ingen snö har vi än, fast nu känner jag faktiskt att det kan lika gärna vara. Man har ju ändå inte riktigt haft någon julkänsla. Och nu går vi ju mot ljusare tider, tjohoooo! Även fast Albin är stormförtjust i snön, får väl se när den dyker upp.
Jag ska surfa lite på nätet medans prinsen ligger och vilar.

Ni får ha en trevlig torsdag.
Kram,kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0