Kass dag!

Sov knappt något inatt pga min tandvärk...gick upp och läste tidningen vid 03, sen satt jag i soffan och försökte sova där...men gick icke! Försökte äta en smörgås vid 04 då jag blev så hungrig, men det gick fasiken inte alls...var mer svullen nu vid visdomstanden. Funderade ett tag på om jag skulle palla att jobba och det kändes inte alls bra...så jag ringde nattpersonalen strax efter 04:30 och sa ifrån jobbturen idag och även imorrn.
Åkte ner till Apoteket på stan till de öppnade, köpte mera värktabletter och lite starkare också...men tyvärr känns det ingen skillnad, har skitont och har det dynget runt. Ska man palla ända till måndag tro?! Hmm...

Sambon min har hjälp våran målarkompis idag att flytta på fm och nu lirar han tennis med bror sin. Kvällen blir att han åker över till grannen och lirar xbox. Jag tar det superlugnt...har inte ens varit ute i solen heller, vet inte om jag orkar det känner ja...har lånat en drös med tidningar av grannen min sen köpte jag Leilas tidning så jag överlever dagen =)

Till lunch blev det en tråkig tomatsoppa...men,men inte mycket att göra.


Ska försöka vila en stund nu om det går, ha en fortsatt bra dag mina vänner. Kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0