Presentbilder...

Halloj!
Tänkte lägga ut bilder på vad Albin har fått i present men så har jag bommat att tagit kort på kläderna från farmor/farfar, fixar det imorrn. Ni får titta nedan på det andra så länge =)
Mysoverall som passar om nått år


Vi önskade en cd/radio spelare som Albin kan ha på sitt rum, dansa ni vet ;)

Mätsticka

Ikväll fick prinsen bada lite. Förut har han alltid setat ner och lekt men nu står han mestadels och slänger med fiskar/båtar överallt. Nu ser man även formen, efter pappa! Ni vet den där svanken han har, stora lår och kort/kompakt. Haha.
När vi hade torkat han färdigt så brukar jag lägga han på golvet med handduken under så fixar jag alltid blöjan först och smörjer rumpan, såklart ska han kissa rakt på mig och med världens skratt!!! Haha hur kul som helst. En busig liten kille det där =)



Albin tycker våran sovrumsdosa är bättre än Dan´s. Den funkar ju faktiskt!
Mamma håller på att duka fram till middagen och prinsen fixar lite med sin jacka. (Lägg märke till Simbas snuskobjekt, han håller igång varje dag!)

Det blev ingen mathandling igår, varken jag eller sambon hade någon lust eller ork. Blev skräpmat och en öl till fotbollen, rätt skönt faktiskt att bara slöa i soffan =). Så imorrn kunde Elin ta hand om honom 1h när jag pyser iväg och snabbt handlar, tur att vi har henne!
Putte är borta ikväll, KBK match fast här i E-tuna iaf. Så det blir lugnt för mig, Albin somnade strax innan 19.
Jag börjar känna det där löparsugen igen, antagligen för att solen tittar fram nu, skulle behöva ta tag i den biten och inte äta mitt smågodis titt som tätt. Det är svårt att sluta men det brukar gå rätt bra när man väl har börjat träna. Sockerberoendet försvinner liksom...ska kolla upp en bra träningsplan, dom dagarna då Putte inte har träning.
Vi hörs säkert imorrn, ni får ha en fortsatt bra kväll. Kram!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0