Trevlig helg!

Hejsan!
Helgen har varit kanon! Prinsen fick sova över hos farmor/farfar och jag och halvan åkte upp till Sthlm för att bo på hotell och titta på Robert Gustavsson på Cirkus.
Det gick så smidigt att vi fick checka in redan 11 istället för att vänta ända till 15 =). Vi lunchade i Kungshallen och strosade runt lite inne på Åhléns.
Föreställningen började kl.15 så vi åkte spårvagnen från Sergels Torg som stannar vid Skansen, perfekt och väldigt smidigt! Vi tyckte Robert var sådär, man är ju van att se alla hans figurer och det var ju det han ville fira med sitt 25-års jubileum. Efteråt hade vi bokat bord på våran favorit restaurang Michelangelo i gamla stan. Vi fick exakt samma bord vid fönstret som sist när vi firade sambons 30-års dag=). Där satt vi ett tag innan vi tog promenaden till hotellrummet där jag tog mig ett bad, det var ju så himla rått och kallt ute så de satt som smäck! Sen slappade vi bara i sängen till filmen "Änglar & demoner" men den orkade vi inte titta klart på så vi slocknade tidigt och jag vaknade klarvaken kl.06 och det gick verkligen inte att somna om heller...vänder på mig, går på toa och försöker sen somna om men man är van att vakna de här tiderna så det var bara att gilla läget =).
Sen åt vi den härliga frukostbuffén som är det absolut bästa jag vet! Tyckte att sambon skulle laga en sån åt mig här hemma när jag är ledig på helgerna, vi får väl se! Haha.

Ska strax laga lite lunch, spagetti och köttfärssås och sen jobbar jag kvällspasset. Den här veckan händer det en intressant grej, återkommer om det när jag vet mera =). Är ledig tisdag, torsdag och fredag den här veckan och jobbar resten av dagarna. Rätt soft faktiskt så jag ska försöka hinna göra min skol uppgift och lämna in.

Ni får ha en trevlig måndag så ses vi snart!
Kram,kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0