Tisdag...

Goddagens!
Inatt sov jag äntligen bättre, inte så himla varmt och kvavt som det har varit. Och med två grabbar i sängen och två katter i samma rum, puh! =)

Har varit slö hela fm och inte gjort ett smack men vad tusan gör det...åkte vid lunchtid en snabbis till TP och handlade kalsonger till min prins med Blixten motiv som är så populärt. Idag testar vi helt utan blöja och än så länge har det gått jättebra! Nu har han på sig sina Manchester United kallingar som farmor/farfar har köpt. Haha riktigt läckert.
Sambon ligger och vilar en stund nu innan det är dags att bege sig till Kumla på match....jag känner inte direkt av att bebisen vill komma. Har bara känt lite molande värk men det är det enda.
Så ikväll tänkte jag och prinsen ha en myskväll, har lovat att vi ska spela vollyboll/fotbollsmatch och till middag blir det en lyxig blodpudding och bacon ;). Har lite bilder som jag tänkte lägga ut sen men gör det till kvällen.

Igår em var vi och fikade hos Dan/Elin och Albin pratade hela kvällen igår om dom och deras katt Ester, munnen går verkligen i ett nu och det är så himla kul att höra hans nya ord. Än så länge har det inte ploppat ur några grodor som oftast kommer från farbröderna =).

Imorgon kommer min bror förbi och hälsar på en snabbis efter hans jobb. Det har väl gått nästan 1½-2 månader sen han såg Albin sist. Nu på semstern åkte han till Afrika på motorcykeln i 5 veckor och han kom nyligen hem. Albin har pratat om honom ett tag nu så vi bestämde att ses i veckan redan.

Ska fixa lite nu, bilder kommer till kvällen.
Kram,kram

Bilder!

Lucas, Max & Albin. Vi var barnvakt i lördags, vilka blondiner ;)

God lunch tyckte Albin!

Gillar att pyssla med lera.

Nu hoppar han från rutchekanan, tjohooo!

I helgen hade vi besök från Kungsör. Albin är lite skeptisk till att hålla handen, Alva är en "tuff brud i lyxförpackning". Kommer bli suveränt att få lite motstånd här hemma med ett syskon sen ;)

När vi sover på natten så kommer ju Albin alltid in till oss, katterna ville inte vara sämre....

Isa ligger i våran byrålåda som hon öppnar själv...

Efter gröten imorse så blev det en tunnbrödssmörgås, väldigt poppis!

Idag började vi testa Albin utan blöja, så 6-pack kalsonger fick han. Är väldigt stolt som ni ser =)

Ligger väl typ 10st böcker på toan och en boll, som är bra att ha! Haha. Vi bytte 4 kalsonger på 5 h. Måste införskaffa mera kallingar ;).

Bebissängen är monterad och bäddad nu. Köpte en liten snuttis idag, hittade inte den vi hade förut till Albin.

Sambon är på match och prinsen sover...det här blir min kväll. Känner dock att jag inte kan äta så mycket godis längre...inte samma sug som man brukar ha, konstigt! =)

Ni får ha en trevlig kväll, Skansen förmodar jag att de flesta tittar på?
Kramar!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0