Duktiga vi!

Idag har jag och sambon varit riktigt duktiga! Vi har kastat en massa skräp...ni vet tidningar, pant, flaskor, kartonger och en dörr från sovrummet som vi rev bort. Jätteskönt att bli av med allt! =) Åkte även till Mekonomen och beställde en bagagerumsmatta till bilen, just nu är det bara vanligt tyg. Behövs nått som tål vatten och eftersom vagnen kommer ligga där bak också, vill man ha nått som klarar all smuts.

Efter det gjorde vi inte många knop, kollade bara fotboll på under em och köpte dagens tidning och åt lite smågodis =) Söndagar gillar vi båda två! Nu ikväll är det OS skidor och hockeyfinalen som gäller, om jag pallar och se hela finalen är inte så troligt. Haha.

Imorrn ska jag jobba in 1½ timme innan mitt "riktiga pass" börjar, 11:30-21 alltså. Min sista jobbtur innan jag går på ledighet. Det är lite blandade känslor faktiskt. Jag trivs så himla bra på min avdelning både bland personal, brukare och anhöriga. Kan inte riktigt fatta att snart är jag mamma och ett helt nytt börjar för oss. Men det ska bli så härligt att få se vem som har varit i min mage i 9 månader =) Jag tror på en liten tjej men vad det blir spelar absolut ingen roll huvudsaken att bebisen mår bra!

Efter ha gråtit en skvätt av sammandragen från alla medaljer Sverige har fixat under OS så är det nu dags för hockeyfinalen.
Gokväll mina vänner!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0