iphone beställd!

Tusen tack för alla sms som jag fick igår, var tvungen att sätta på ljudlöst tillslut. Orkade inte höra sms-ljudet så sjukt många ggr. Men så många fina vänner jag har!!!

Har ju pratat förut om iphone 4, nu är den beställd. Ska bara ta några dagar, tjohooo!!! Nytt abbonemang hos 3 som är billigare än jag tidigare haft hos dom. Valde 16 Gb fanns bara i svart, 32 känns väldigt stort för mig =)
Visst är den läcker?

Idag är det sjukt kallt såg jag...men jag skulle behöva komma till en gardinaffär, köpa sånt där band som man sätter längst ner på gardinen och stryker därefter så blir de fixade till rätt längd. Jag har ju ingen symaskin så det får bli såhär då. Kan Hemtex ha sånt??
Albin behöver varmare vantar och fortfarande halksocker...han är så jätteförkyld och nu börjar det bli sår runt näsan också, stackarn. Torkar bara snoret med ljummen bommulstuss hela tiden och smörjer efteråt men verkar inte hjälpa riktigt...hmm.

Idag fyller min mamma år, hela 65 år. GRATTIS bästa, finaste mamma!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0