Nyår...

Hallojsan mina läsare!
Jag har ju tyvärr gått och blivit sjuker, surt som tusan måste jag erkänna! Började redan igår när sambon hade sina xbox grabbs på besök...blev bara sämre och sämre så tillslut vid 17 tiden så fick han ta hand om Albin. Ville bara gå och sova...somnade med långkalsonger och mysdressen på. Ingen feber bara sjukt ont i lederna/huden...nått tokigt är det som hänger ihop med hur dålig jag var en gång i tiden...
Tänkte att vi skulle ta en promenad alla såhär på dagen och mysa lite för att sen ikväll laga god middag och ta lite rödvin till...men icke här. Jag är glad om jag pallar att hålla mig vaken till 24, har iofs inte gjort det sen 5 år tillbaka så i år blir det nog sängen som vanligt ;).

Har ni några nyårslöften?? Har hört att det är bara 22% som håller vad de lovar. Haha inte bra det där...
Jag själv vet inte riktigt vad jag ska ha...de gamla vanliga kanske. Träna och äta mindre godis...även fast godisbiten har dragits ner faktiskt redan nu. Träna vill jag göra igen när snön är på väg bort lite...jag och Albin kör inte lika hårt som vi gjorde i början när han föddes. Nu är det bara "vanlig" promenad, men man blir svettig ändå när vi kör terräng i snön.

Jaja slutbabblat för den här gången =)
Ni får ha en jättetrevlig kväll med nära och kära och var försiktig med fyverkerierna!
Pöss & kram från mig!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0