Hoppas på bättre...

Godmorgon!
Ursäkta för mitt dö-tråkiga-tycka-synd-om-mig-inlägg igår. Var så slut i kropp och huvud så det blev kortslutning. Skulle gå och lägga mig innan kl.21 men då kom Johan och Louise över med en hamburgare och milkshake och så fick jag sällskap. Ni är så himla gulliga, tack snälla!☺. Fick mess av flera stycken och ni är lika fina också. Tack!
Det har nog varit mycket med allt möjligt så jag ska nog lugna ner mig lite och sätta igång med den bästa avkopplingen, att träna😃.
Har fått sova hela natten och Eddie vaknade vid 05 och kunde inte riktigt somna om. När han sköter magen så blir han alltid så pigg. Haha. Han har även feber, bara andra gången och det kanske beror på tänderna. Så inget besök med mor eller åka till Kungsör idag så då får det bli hemmafix sen får Albin cykla själv utanför och bli innelek resten av dagen. Måste dock till affären då jag hade tänkt handla mat med mor egentligen men det blir iaf att handla det viktigaste på Ica.
Nu fixa ordning mig och Albin medan Eddie vilar.
Trevlig dag önskar jag er😘


jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0