BVC

Gokväll!

Våran nykomling är verkligen hur snäll som helst. Visst de sover förstårs mycket på dagarna men han är som en öppen bok. Han har lite ont i magen på kvällskvisten så vi har börjat gett Sempers magdroppar nu i 2 dagar och idag tyckte jag det verkade bättre, vi gör förstårs även babymassage. Min lilla pruttkille =). På nätterna så ammas det 2ggr och det är ju ingenting tycker jag heller. Får äta först så han är mätt och nöjd sen byter jag blöjan och vi rapar och myser med filten i gästrummet i fåtöljen. Väldigt avslappnade och njuter av det tysta gör vi, mys! Han somnar om väldigt lätt och det är bara att lägga ner han i sin säng och jag själv kryper ner och somnar om lika fort.

Idag var vårt första besök på Vårdcentralen Smeden, vi har bytt när vi har flyttat till Slagsta. Skönt att ha gångavstånd och inte behöva åka in till stan som vi hade förut.
Eddie vägde 3220 och var 50cm lång när han föddes och nu vägde han 3698 och var 52 cm lång, kurvan var perfekt. De är två barnmorskor som jobbar där och det var väldigt fräscha lokaler och kvinnorna är suveräna och omtänksamma, känns jättebra att höra av mig dit om jag har några funderingar.

När sambon har sina fotbollsträningar på kvällen så brukar jag och mina smågrabbs gå upp på övervåningen till Albins rum och leka med vad han vill så både han och jag känner att jag umgås och leker med honom och inte bara ha helt fokus på bebis. Eddie brukar vara nöjd att ligga på ryamattan eller sängen och spana lite. Så ikväll blev det duplo och bokläsning innan vi gick ner för att titta på Bolibompa innan de båda somnar.

Imorgon ska farbror D och Putte ta med Albin till Leos lekland, vi har inte varit där ännu så han får göra något riktigt skojsigt och bli av med sin överskottsenergi. Vad jag och Eddie ska göra får jag se, antingen en längre promenad eller kanske bara sova. Hur ska vädret bli? ;)

Nä snart börjar Batman, ska göra mig iordning för natten.
Sov så gott, kramar!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0