Internet igen

Jaha igår gick det att koppla in internet igen i nya lyan, härligt! =). Och att det är sladdlöst dessutom känns riktigt schysst, hatar sladdar!

Jobbar 8-13 idag och imorrn, passar väl bra i den här värmen. Blir att sola en liten snabbis idag sen ska vi åka en tur till Media Markt och Ikea med grannarna. Shoppa tv in till sovrummet och en massa annat på Ikea, blir inga stora möbler den här turen. Får inte plats i bilen, men om det är nån som har dragkrok på sin bil så kan ni väl höra av er till mig ;)

Nu har vi i alla fall packat upp alla lådor, men har hur mycket som helst i förrådet istället som inte får plats här uppe...vet inte ens hur vi ska kunna få in mera saker där sen, hmm. Nu när lådorna är fixade så ska jag börja på mitt nästa projekt, måla köksluckorna vita. Måste prata med svärfar om det är ok att jag målar hos dom, sambon min har ju semester from nästa vecka så han kan säkert hjälpa till också.

Nä dags att fixa sig lite för jobbet, ha en härlig dag i solen mina vänner!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0