Tisdag!

Hallojsan!

Nu är man ledig/graviditetspenning tills bebben kommer. Känns skönt att gå och lulla och ta hand om min prins på dagarna med mysiga utflykter och lek. Blev inte så mycket jobb sista månaden för mig, Albin fick jag vaba i nästan 2v för vattenkoppor och sen blev jag själv sjuk efteråt.
Min foglossning är inte lika påtaglig som den har varit, om det beror på att bebisen sjunkit neråt eller att jag har fått tagit det lugnt?? Fast fm känns alltid lika bra men om jag gör för mycket saker eller går så självklart blir det en jobbig em, både trött och ont. Inte min grej att ta det såhär lugnt alltså, man har lärt sig något nytt att bli slö ;).
Hemmet förfaller som jag så fint brukar säga till min halva, men jag börjar acceptera det mera. Städa är inte allt!

Min senaste kontroll gick finfint! 67,7 ligger min vikt på så jag verkar klara mig bra från att bli en riktigt knubbis ;) och resten såg också väldigt bra ut, skönt!

Idag ska min prins på utflykt med resten av sin avd på dagis, tacka av några barn som slutar. Och de ska ju få åka buss! Albin har pratat buss hela morgonen, kul kul! Haha. Så jag ska träffa sambons syster och vi tar en rajraj dag på stan eller TP. Jag ska handla lite på Apoteket så vi har allt när vi ska till åka till Legoland nästa vecka. Jag kanske inte orkar se på precis allt eller åka karuseller heller så jag går väl runt och lullar och småäter på allt och tar hand om väskorna =). Kul ska det bli, man blir väl själv barn på nytt!

Nu ska jag piffa mig lite, det som går ;)
Ha det gött!
Kram,kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0