Bra natt!

Igår var det en supertrevlig dag! Albin var hela tiden på strålande humör tills det började närma sig kvällen då han ofta blir grinig av trötthet. Tålamod, tålamod =)
Vi var ute och gick över 1 timme på dan, knallade till sist ner mot stan. Jag funderar på om jag ska köpa nå vikter på 2 eller 3 kg och ett gummiband att träna på här hemma. Om man inte har tiden att ta sig hemifrån är det ju väldigt smidigt att bara att fram grejorna, sen tar det ju ingen plats heller direkt. Passar perfekt här hemma! =)

Mulet väder, trist. Men det är nog inte så kallt iaf. Idag vid fem ska jag och Albin knalla över till Danne/Tessan och hälsa på i deras lya, mycket trevligt! Annars blir kvällen lugn till "Så ska det låta". Gästerna är Ola Forssmed, Nina Söderqvist, Vanna Rosenberg och Östen Eriksson. Vilka är dessa?? Haha.

Hörrni, inatt sov Albin som en stock. Amning bara 1 gång, var tvungen att titta till han en extra gång så att allt stod rätt till. Så nu känner jag mig utvilad, härligt! ;)

Köpte nytt schampo igår, den rosa valde jag. Ska testas idag, berättar sen hur den va. Om det är ett bra eller dåligt köp!

Ni får ha en toppenfredag, mys på! ;)
                    

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0