Lite trött...

Halloj!
Är trött som tusan och sitter bara och väntar på att torktumlaren ska bli klar. Eddie har både igår och inatt börjat gråta på natten, han söker inte för mat utan vill ha närhet. Efter att han har legat och babblat så började han bli grinig när han vände sig till magen. Bara att ta upp honom och så mycket kram och mys jag fick. Han drog händerna på mina kinder och blev så lugn, mys verkligen! Så jag undrar om det är någon slags fas han går igenom lilla plutten. Märker även när han vilar i soffan på dagarna att han vaknar och tar sig upp med överkroppen och tittar vart vi är. När vi inte syns så gråter han och när han ser oss så somnar han om igen. Väldigt medveten och nyfiken kille som mer än gärna vill hitta på bus med storebror.😃.
Vi åkte på fm till Kungsör och moster Anki som har sportlov. Lyx!! Så pulka backen, rutchekana och handling/bakning i lilla huset blev det. Ni kan ju gissa hur trötta killarna va i bilen hem, båda två däckade! Haha.
Eddie har under kvällen kräkts flera ggr, vet inte riktigt om det är magsjuka eller proppad med för mycket mat...ska ha koll på han inatt nu när han vänder sig så mycket.
För jag har verkligen moffat på han med mat nu och han vill verkligen också ha när vi äter alla måltiderna och mellis på det. Såhär ser våran matschema ut ungefär:
Kl.6-7 välling from imorse
Kl.8-9:30 1port gröt
Kl.12-13:30 lunch, beroende på vilan
Kl.15 ca mellis(frukt, fruktpure)
Kl.17 middag
Kl.18:30-19 välling
Det är då våra mattider som han följer, dels så det synkar med Albins förskola.
Idag är första dagen jag inte ammat på hela dagen eller natten. Ammades sist igår morse. Men är inte nå orolig då han äter så himla bra och är inte ett dugg kräsen😉.
Nu dags att fixa gaddarna, stänga av torkisen och sova. Gött! Fredag imorrn, härligt!
Godnatt, kram😘

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0