Godkväll!

Känns som jag är som en robot nuförtiden. Eddie vaknar 2ggr per natt sen den veckan jag började jobba, alltså 6 augusti. Om det beror på det eller tänderna vet jag inte. För ledsen är han inte utan väldigt pigg och glad andra tillfället, hmm konstigt. Putte fixar såklart nattpassen men när jag är ledig så kan jag ge han vällingen. Hinner inte riktigt somna om på morgonen då Eddie vaknar strax innan 05 så jag är helt dö på jobbet när man kommer dit men dagarna går i ett så trött hinner jag inte bli tycker jag. Kommer på kvällarna istället då jag somnar ofta runt 21-22 tiden.
Har ikväll även betalat räkningarna, så jäkla trist varje månad och särskilt när man är mamma/pappa ledig. För det är tufft! Man vänder på kronorna nästintill och bara köpa det som är nödvändigt. Och bilen åkte in på verkstaden imorse och de gjorde en felsökning, tändningslåset är fel. Alltså bilen kommer en dag inte att starta och jag hade hoppats att fixa det på en billig verkstad men då är det bara Bilia som har den mjukvaran....bara där suck! Så 3500kr kommer det landa på och nya vinterdäck behövs också.
Så ikväll blev rödtjut och ostbågar och vänliga ord till min man😉👍.
Skål vafan!😘

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0