Foglossning...?

Hej,hej!
Glömde ju av att bilderna skulle in här, man är ju inte inne så ofta längre på datorn...bara för at betala räkningarna typ! Hur mår ni då?
Jag blir större och större och i tisdags fick jag gå hem från jobbet. Hade så ont under magen att det var ansträngande att gå och går gör man ju mycket dessutom. Så jag har varit hemma sen i tisdags kväll. Jag rörde ju på mig mycket mera när vi bodde i stan, ska bättra mig och se om det blir bättre. Från första onda dagen så har jag haft ont på olika ställen...först under magen, sen till kvällen kom smärtan i höfterna och idag har jag haft så ont i ländryggen och rumpan. Det känns som jag har en gigantisk rumpa som putar och jag svankar jättemycket, tyngre och svag rygg är vad jag har. Men hoppas bara det är en tillfällighet det här, vill gärna jobba mina sista veckor faktiskt.

Igår tog jag en snabb tur till Tuna park, jag handlade ett fantastiskt mammaplagg på HM. Perfekt att ha på sig i sommar när man är riktigt stor och superskön dessutom! ;)


Min prins somnade sittandes när han skulle vila efter lunchen. Hihi.

Em mellis, dvd "Stora maskiner" är på Albins favoritfilm!

Nybadad kille, dags för välling till Bolibompa.

Lekdag med pappa!

Hammra och borra det är grejer det!

Albin fick vara hos faster och kusinerna en stund förra helgen, grabbarna har så skojigt ihop! Busfröna =)

Nya kläder!

Fotbollsmatch med mamma!

På väg till dagiset =).

Albin pratar så himla mycket nu, om man inte förstår vad han menar så säger han "nej, fel". Och när han har en boll under armen så betyder det att det är "match". När han bajsar så frågar han om alla andra bajsar mycket eller lite, typ: "pappa bajsar mycket", "Lucas bajsar lite" och han tar upp många namn. Haha =).

Jag har fortfarande väldigt ont i ländryggen...så om det inte har blivit nå bättre på måndag när jag ska jobba så blir det att ringa doktorn...trist men, men inget att göra åt liksom.

Ikväll stänger sambon på jobbet så jag ska laga nå gott och köpa lite godis, hans bror kommer även över. Trevligt! Ni får ha en bra helg.
Kram,kram


jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0