Söndag...

Tjenixen!!!
Jahapp då har vi höststädat på fm med våra grannar här på gatan, kuligt!! Sånt där som jag gillar. Kul att se vilka som bor här och att få prata lite hur allt fungerar. Det blir kanon det här!!
Sen åkte vi och slängde en massa kartonger från möblerna vi har köpt, packade upp en låda till med en massa grejor som ska in i badrummet. Vi har inte hunnit fixa alls i vårat rum som behövs slipa...men vi tänkte sätta fart nästa vecka. Jag håller ju på att få krupp att "vi inte gör något" men så är det ju inte, vi gör ju massor hela tiden och vi har ju Albin att ta hand om i första hand. Men jag får mina utbrott då och då, jag är ju van att köra på ett tempo men det är ju ingen brådska jag vet. Vi har ju fixat i stora drag i rummen som vi är iaf, vi sitter ju inte i sjön Jenny!!

Ja vad har man annars hittat på idag då...hmm tvättat 2 maskiner, lekt med Albin/läst bok, tittat på fotboll, haft sambons bröder på besök(D,J).

Nästa veckas planer då:
Måndag:
 BVC-"sömnforum"
(tyvärr vet jag inte tiden, får se om jag går imorrn eller tar nästa tillfället istället).
Tisdag:
Till banken och prata om Albins sparande och fonder
Onsdag:
Babysim

*Till helgen ska vi åka till min syster och lägga en fin krans och tända ljus på våran pappas grav sen en lunch/fika på det.
*Min tjejkompis Ullis kommer under helgen, skulle nog vara bäst på fredagen så kan vi ta en pizza på Grappa ;). Sambon ska ha killkväll borta på lördag.

Ska pysa ur här nu, trötter som vanligt på kvällarna...
Natti,natti!

Psssss....någon i Kungsör har vunnit på Lotto, vem är det då??? =)

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0