Kalasdax!

Jaha lördag igen då...igår kom D.K över hit och vi kollade på Baksmällan sen till kvällen åt vi mat från Spicy hot och hade grannen hos oss också. Mycket trevligt och gott!
Albin har varit lite tokig i magen i två dar, funderar på om det är ädelostsåsen från pastarätten i tisdags han har blivit tokig av? Jag brukar inte vara så förtjust i den osten heller så det är väl mest troligt att det kommer från det. Men inatt har han sovit väldigt bra så nu tror jag det onda för han är över, stackarn.

Idag ska jag slå in paket till Lucas som ska ha 2-års kalas idag, han skulle bjuda på tacopaj. Mumsigt! Så Albin får ta på sig finkläderna. Skjorta och nå fina byxor till =)
Jag funderar på att ta en löprunda innan lunch, sambon har tränat rätt bra nu sista veckan...känner att jag måste också träna mer än mina powerwalks. Löpning är ju så himla skönt när man har fått upp flåset, blir kämpigt i början.

Här är dopkorten som jag gjorde och har skickat ut, förstårs är temat ljusblått ;)...köpte nytt lim och har märkt att det har lossnat antingen "Baby" eller det vita på kortet. Ska köpa mitt vanliga lim jag alltid har kört med hädanefter...

Nä nu ska jag diska, bädda sängen och sen ut och springa.
CIAO!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0