En trevlig helg i Sthlm!

Jag hade det toppen i Stockholm med Ullis och Niklas. Ullis och jag tog det lugnt på torsdagskvällen och kikade på idol och mumsade gottis i soffan. Sen var vi superladdade för stan på fredag, var på stan i 8 timmar drygt....jäkligt trött i benen och ont i fötterna. Haha. Man är inte van att gå så mycket. Och en hel del shopping blev det! Byxor men mest toppar och tröjor...har varit på jakt efter skor/stövlar en längre tid men hittade inte alls nån som passade, sen har jag hopplösa fötter dessutom. Ibland funkar 37, men jag behöver oftast den där ½ storleken till....så jag ska kika lite här hemma igen.
Niklas kom hem på fredag dag från deras bortamatch, lagade lite fläskfilé sen strips till det och "rödvin". Mumsig och trevlig kväll!
Lördag var det dags för stan igen för Ullis och mig, märkte att man var aningen seg i benen...hade inte lika bra fart som fredagen =). Vi gick inte ut nå på kvällarna, höll oss hemma då vi var helt slut i kroppen och ville bara slöa i soffan till tvn =).

När jag kom hem med bussen kom fam.Karlssons och hämtade mig då vi skulle till sambons mormor och uppvakta henne. Alla grabbarna hade festat under lördagen så de var rätt slitna men det var kul och se! =) Trodde min älskling skulle bli bra i gasen men icke! Eftersom det blev klart att de klarade sig kvar i serien....nä han är en lugn kille han =).

Den här veckan gillar jag inte alls...jobbar kväll torsdag, fredag, lördag och söndag...trist! Sambon åkte precis iväg med 3:orna på hajk =). Ska sova borta onsdag och torsdag sen kommer han lagom hem när jag börjar jobba...

Nä ni, ska fixa lite nu på fm så jag slipper göra det imorrn på min lediga dag.
Ha en trevlig onsdag!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0