Jaaaa!!!

Mamma fick den fina och centrala lägenheten här i stan. En 1:a på 49kvm och ljusa väggar och fönster från två håll. Jättefin! Blir flytt perfekt till sommaren så får hon njuta av Stadsparken och att bara kunna gå ner till stan😃. En glad mamma fick jag igår verkligen! Vi åkte till TP och fikade efteråt och mamma ville bjuda mig på nått men lät Albin välja en ute traktor för en billig peng istället.
Var så himla trött sen på em, har vaknat tidigt sen minst 1 vecka tillbaka. Och igår em ville jag ha barnvakt så jag kunde få sova nån timme för slutkörd kände jag mig. Orkade inte laga mat heller så det blev McD och äckligt var det. Efter nån timme så ville jag ut och springa fast jag var så trött. Men det gick ok! Skönt att komma ut och bara få lyssna på musik, avkoppling deluxe👍😜.
Har ingen aning om vad vi ska hitta på idag, sambon har match iaf. Men skulle behöva fixa tvätt och städa men får se om jag orkar...
Nu frulle, trevlig fredag!
Kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0