Tack!

Jamen tusan vilken toppendag jag har haft! Fick ännu mera presenter när sambon kom hem från jobbet som var beställt från nätet och det kom just till idag även fast han var ute i god tid och beställa, vilken tur! Jag fick då ett mobilskal i vitt läder som man kan stoppa bankomat kort i och halsband+armband. Mitt fina❤!
Till lyx middag blev det tacos och bara mys med familjen, Albin har varit så söt och sagt "grattis mamma" ett antal ggr och gett mig kramar och pussar i massor. Underbart!

Nu har vi precis betalat räkningar och märker att räntan är väldigt låg nu på huset. Bra med sparade pengar på huskontot! 👍😉. Kaffet och digestivekex i magen satt som smäck såhär på kvällskvisten.

Vill även tacka alla er som skickat gratulationer via sms, fejjan och ringt mig. Jag är så tacksam och glad för det. Hela 32 år är jag nu!😃.
Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen, ni är bara bäst!
Pöss & kram 😘

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0