Måndag...

Tjenare!

Måndag igen och vabning gäller än, min prins har så sjukt mycket röda prickar på hela kroppen och i munnen. Så himla synd om honom! Han äter inte så jättebra, förstårligt! Så nu lagar jag hans godaste maträtter och sen blir det glass, youghurt och krämer som är lätt att slinka ner. Det är inte lika varmt idag, tack gode gud för det! Jag höll på att klättra på väggarna igår, sitta inne när det är strålande sol och inte kunna leka ute med prinsen. Albin var grinig och jag var bitter för att sitta inne...ingen bra kombo! Men jag fick en bukett fina rosor av min finaste, han får en alltid på bra humör efter mina hormonsvängningar ;). Bara att veta att jag kommer få vara inne och inte träffa folk för Albin fortfarande smittar och sambon har träning på kvällarna och jag får ingen avlastning eller vila på flera dagar. Men jag hoppas jag inte får så himla ont, smärtorna brukar mestadels komma på em och finns kvar tills jag går och lägger mig. Jag ska ut och ta korta promenader när Putte tränar. Måndag, tisdag och torsdag så jag får komma ut en sväng sen hoppas jag att Albin han snart får skorpor på alla sina prickar så han också kan gå ut...

På fredag kommer Ullis till stan, den kvällen är bara min!! Äta gott och träffa vänner, kan inte dagarna gå lite snabbare tack! =). Henne pratade jag över telefon igår, hon lyckas också alltid få mig på strålande humör. Vilken tur att hon finns! Bara för långt bort bara, flytta hemåt nu!!

Idag ska prinsen och jag ta tag i städbestyren och tvättningen och underhålla varann så gott det går utan att någon blir sur av rastlöshet här inne.
Lite bilder nedan....

Vila efter lunchen, här hade det kommit typ några prickar i torsdags på kroppen. Vi var fortfarande lite osäkra om det var på gång...

Men mera prickar blev det, dagen efter...

Utslagen! Pappa tyckte synd om prinsen så han fick ett till set med fotbollskläder och en Rorri film =). Stackars plutt!

Pastasallad igår kväll. Bacon, capellinipasta, avokado, körsbärstomater, melon, avokado, gurka, majs och några droppar tryffelolja på. Mumma!!
Nu ska vi fixa lite, vi hörs av!
Kram,kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0