Trött!!!!

Halloj...
Är så sjukt trött och sliten idag så förstår att småbarns föräldrar inte går ut alltför ofta ;) Det blev all-in i lördags, man passar ju liksom på. Jag och halvan tog med oss en bag in box och det var inte så jättemycket kvar heller, då har man druckit på bra! Haha. Full och glad är väl hur jag blev!! Så nu har man festat klart för det här året, annars får vi ha Albin sova borta över natten så man kan sova läääääänge på morgonen. Men vi hade sambons bror Tomas och tjej här på kvällen som fixade precis allt och tack för det!

Igår hade vi alla Karlssons bröder på besök, blev såklart onyttig pizza och läsk. Köpte ostbågar men det orkade ingen...tar det idag istället till en film innan jag ska iväg på kvällsjobb..

Känner mig lite piggare annars, bara halsont...men det kan jag överleva! Har lite bilder att lägga in men det gör jag nog ikväll.

Nu på fredag har sambon tagit semester, det var tänkt att fotbollslaget skulle åka på kryssing men det blev inget av det så vi alla tre har en ledig dag tillsammans. Finns det något busland eller nå skoj för hans ålder i närheten? Vi ville passa på att göra en liten utflykt av våran dag =) Tips??

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och frukt, ni får ha en supertrevlig måndag!
Kram,kram


jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0