Ullared och helgsplaner...

Var helt slut igår när jag kom hem efter jobbet, hade haft nånting hela tiden...la mig i soffan och pustade ut när jag kom hem...blev sen soffläge resten av kvällen och somnade direkt efter Criminal Minds. Men nu känner jag mig utvilad och pigg igen för att jobba kvällspasset 13-21.

Sambon har ju "lov" nu, varit ledig torsdag och fredag så nu är han iväg och lirar lite badminton med några andra lärare.

Har spanat lite på bussresor till Ullared, jag var där senaste gången när jag gick på gymnasiet. Har dividerat fram och tillbaka när den bästa tiden är att åka. Tänkte först sen i jan och feb månad, men man vet ju liksom inte om man mår bra sen är man rätt tjock också...så jag vill nog åka nu i nov redan då jag känner mig som mest piggast. Kan ju även passa på att handla julklappar då! =) Man kan välja på att shoppa i 7timmar eller 9, helt skadat ju! Haha. Känns som det räcker med 7 =). Den 11 nov en onsdag funderar jag på...blir nog en bokning i helgen om bussbolaget har öppet...nån som vill haka på?

Helgplanerna då!
Imorrn ska bror komma hit och sätta upp de där hyllorna som inte är fixat ännu =). Sen ska vi åka till pappas grav och lägga en fin krans och tända ljus för honom. Tyvärr är varken syster eller mamma hemma, annars brukar vi ta en lunch ihop. Kvällsplanerna blir ett restaurangbesök med några kompisar på Grappa, sambon har lagfest och några andra i gänget ska till Örebro på inflyttningsfest. Känner att jag inte har nån lust att vara nykter och sova borta sådär när alla andra festar...söndag tänkte vi gå på en bostadsrätt/radhus visning i Slagsta. Inget vi kommer köpa just nu antagligen men intressant att se hur det funkar och hur husen ser ut, något sådant som i kan tänka oss i framtiden nämligen. Sen innan det ska vi ta en fika hos fam.Karlssons. En trevlig helg! =)

Nä ska fixa lite nu sen göra lunch innan jobbet.
Ha en trevlig fredag till idol.

Kram,kram!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0