Måndag!

Tjoflöjt!
Mådde rätt bra igen efter magsjukan i lördagsmorse, ska den gå över så snabbt? Blev melodifestivalen då istället för rajraj, de jag ville som skulle gå till final gjorde det. Måste vara första gången! Blev helt kär i Nicke Borg, grym kille!

Efter min vila hela lördagen och typ söndag så var jag sjukt rastlös på kvällen, googlade lite på internet om löpning. Hittade en bra sida där det handlade om dåligt otränade löpare till marathon, så peppad blev jag att jag tog på mig löparkläderna och drog ut sisådär 20-tiden. Det var hur skönt som helst! Frisk luft och få röra på sig, underbart.

Så idag är jag piggelin igen och har inte direkt ont i kroppen heller. Inatt kom sambons två bröder hem från Spanien med City, jag ska hem till dom vid kl.15, då T & D har sin fikastund. Haha. Och sen ska vi knalla hem igen och rulla köttbullar innan sambon ska åka iväg på träning.

Händer det nå skoj annars i veckan??
Ha en bra måndag!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0