Måndag...

Godmorgon på er!
Ja efter en rätt jobbig sista tid så känns det bättre idag, måndag och ny vecka igen! Har nog blivit såhär aningen konstig av p-pillerna tror jag. Hormoner hit och dit, men det var välbehövligt det också så det kommer bara bli till det bättre. =)

I fredags hade vi Cicci och småkillarna här på besök från fm till em, blev mycket bus. Haha full rulle när grabbarna kör på!
Och lördagen åt vi smaskig tacos och ett glas rött hos fam.Karlssons, väldigt trevligt och roligt som vanligt. Igår hade jag trott att sambon skulle vara i Köping och lira fotboll men de gick tyvärr inte vidare från fredagen, så det blev kvalitetstid med veckohandling och mys.

Albin och jag måste bege oss snart in till stan, handla Simbas mat veterinären. Drygt men nödvändigt. Måste även ringa till Försäkringskassan, fick 2000kr mindre än vanligt från dom. Och jag fattar inte det där med dagarna, om det beror på jul och röda dagarna? Så jag lever fattigt den här månaden...kul, kul.

Nähä dags att sätta lite fart, vi hörs!
Kram,kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0