Lite bilder...

Tjenixen!
Albin somnade vid 19 som vanligt och sen har jag fixat och donat så det ser fint ut här hemma, det finns väl inget värre än att komma ner till en stor disk eller leksaker och grejor överallt på morgonen. Puh! Så nu tar jag en kopp te och sitter vid köksbordet =).
Sambon är i Fagersta och spelar match ikväll så det blir sent för hans del medans jag bara myspyser och ska lägga mig skapligt.
Imorgon ska vi åka till Ikea ju med sambons bror, herregud det kommer bli mycket småplock inhandling i form av precis allt! Men kul ska det bli!

Sen på em ska vi om vi hinner åka och storhandla innan min karl har träning, jag är ju bara ledig imorgon så man får passa på att göra dom här "måste" grejorna. Har räknat ut att från förra söndagen till den här söndagen så jobbar jag 58h på 1v. Bra jobbat va?! Sen är jag ledig måndag och tisdag nästa vecka. Albin ska egentligen vara hemma då med mig men han skulle vara borta från förskolan from imorrn fram till onsdag och de blir för många dagar så på måndag får han gå dit ändå mellan 9-14. Så det kommer ju kännas lyxigt att göra vad jag vill i några timmar. Haha. Träning står på priolistan, sen funderar jag på att åka till Växtriket och kanske ta en lunch på stan och strosa lite. Annars ber jag mamma komma till stan så kan vi hitta på något.

Lite bilder...jag trodde jag hade mera men det vara bara dom här, tror Putte har en hel del sen.

Albin och jag hängde vid lekparken precis bakom våran radhus länga, fint va?!

Gung, gung...

Bakom målet och upp för kullen, där ligger Albins förskola. Jag, Albin och katterna brukar gå dit och gå hem =)

Testar att få upp skruven med en pinne, kanske går? ;)

Pappas vader skulle jag tro!

Han börjar bli precis på gränsen för stor att gå igenom tunneln...

Bäst att ha med pinnen på åkturen!

Trycker mycket på lampknapparna i huset, det är väl sådär poppis =)

Vi skulle precis gå ut men han fastnade för en superbra låt, ska bara dansa lite till!

Åhhh sen slutade han dansa plötsligt, snygga pinglor kanske ;)

Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, ni får ha en trevlig kväll!
Kram,kram

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0