Lördagmorgon...

Morrn,morrn!

Är uppe med tuppen, vaknade innan klockan ringde såklart. Har drömt en himla massa inatt, inge otäckt eller så men bara konstigheter. Fattar ingenting utav det =).

Vi har kallt ute idag, -17,6 visar temperaturen...usch fy! Blir långkalsonger och två byxor till så jag inte fryser ihjäl när jag går till jobbet och sedan hem. Är så himla trött på den här kylan och all snö, kan det inte bara bli vår nångång!

Glömde ju tacka våran granne för att hon ställde upp och körde oss till Babyproffsen i torsdags när vi köpte barnvagnen, du är guld värd! Ska absolut bjuda tillbaks, räkna med nått nästa vecka ;)
Efter vi beställt barnvagnen så gick vi runt i affärer litegrann, då fick vi se på en supergo filt. Matchar barnvagnen och sen passar det både för en kille/tjej, lägger ut en bild senare idag.

Dags att börja klä på sig lite varmt, tar ju en stund innan allt sitter på =)

Ni får ha en trevlig lördag, håll er inne!
Kramar


jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0