Inskolningsdag!

Goddag!
Alla vi vaknade pigga och utvilade imorse, utom Putte!😂. Tufft med lång ledighet och sätta igång med jobb igen. Eddie började sin första dag på förskolan som nog ingen har missat att jag skrivit på fejjan😉. Han lekte väldigt bra, gick runt och nyfiken på leksaker och alla rummen och kör sitt race. Va utan nappen och det såg ut som han kände sig van att vara på en förskola. Dansade till musik, tvättade händer(favoriten), sparka boll och riva ner böcker. Precis som han gör hemma☺️. Blev tyvärr ledsen när vi skulle gå hem efter lunchen, trött och trist att klä på sig men det gick över när han satt i vagnen. Så nu vilar han som han alltid brukar göra. Så framöver ska han sedan få lära sig att vila tillsammans med de andra barnen i samma rum och på en madrass och jag ska gå hem titt som tätt och träna på att lämna. Magkänslan känns väldigt bra och förskollärarna/barnskötarna känner jag sen Albin gick där så det är tryggt och en bra miljö nära hemmet😊👍.
Om en stund kommer Cissi och grabbarna på fika/mellis sen hoppas jag hinna städa bort endel av julen, nu börjar jag tröttna litegrann faktiskt på allt det röda här hemma. Haha. 
Fixa lite kaffe och njuta av tystnaden, fantastisk skönt måste jag säga☺️.
Kram! 






jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0