Förskole besök

Hej,hej!
Supervarmt och klibbigt har det varit hela dagen. Fm turen gick bara bra, var tvungen att ta mig hemåt först innan träningen för att få i mig lunch. Sambon passade på att klippa gräset överallt på yterna som vi ska fixa var 10:e vecka i föreningen. Åkte sen iväg och tränade Milon, 2 varv och helt dö var jag! Träningsvärken börjar smyga sig på, härligt! ;)

Idag var mina killar på Albins förskola och hälsade på. Gick jättebra! Putte sa att han Albin lekte massor och verkar stormtrivas =). Fick papper som ska fyllas i vad lilla prinsen tycker om att göra, allergier, inne/ute -lekar osv. 1 vecka räknar dom med att det ska ta att skola in han, ska kolla upp mitt schema så jag kan ta någon dag också att vara med så vi turas om. Vi ska även sy en docka av tyg som de använder sig av i verksamheten, jag som är så otrooooligt duktig på att sy också. Haha.

Ikväll var det ju Ernst på tv, han är ju en sån myskarl. Man kan ju inte låta bli att sitta och skratta åt alla hans ideér, den här gången gjorde han en stol och en bricka. Gå in på hemmakanalen.se vettja om ni har missat ;). Den tjatar han om rätt ofta.

Imorrn fredag igen, jobbar 6:45-15:30 sen ledig hela helgen. Känns rätt skönt faktiskt, vi har inget speciellt inbokat förutom att jag ska träna båda dagarna. Fasiken det är så jäkla kul att träna igen! Kör stenhårt och motiverad till allt nytt är jag också. Tror inte det blir någon fest iaf på lördag, känner att jag vill ta det lugnt.

Lilla prinsen började storgråta för en stund sen, vi såg idag att han har fått upp en ny tand upptill så det är nog den som smärtar. Fick en supp och nu är det tyst igen...får se hur natten blir, stackarn...
Ska pysa till sängen nu, trött =).

Fixar bilder i helgen, kramar till er!

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0