Hemma!

Då var man hemkommen igen då efter 2 dagars bullsresa. Resan gick väl helt ok. Men absolut inte min grej det där att sitta stilla så många timmar. Sambons föräldrar åkte också till Tyskland men till Bremen, flyg på 1 timme. Det är mer min grej! =). Hotellet vi bodde på var riktigt lyxigt och superfint!f Gick runt i morgonrock och tofflor på rummet. Frukosten var helt gigantiskt och så himla god! På de finare hotellen har de alltid champagne som man skulle ha tillgång till, några tog faktiskt det till frukosten. Mamma tyckte det var lite väl tidigt ;)
Vi skulle gå in på ett stort ställe där de finaste julhantverkarna höll tid men när vi kom in till City med bussen så hade kön blivit över 100-150 m och det tog tid innan den rörde sig också så vi valde att inte gå in där, tyvärr. Var en massa småknallar överallt på gågatan med goda doftor med mat och godsaker och glögg. Supergott! Så vi gick och åt och myste mest =) Min mor är inte så superförtjust att kolla i affärer heller och vi har inte riktigt samma tempo heller. Haha.

Sambon kom och mötte mig vid busstationen igår kväll, när vi kom hem så fick jag en present! Det hade jag ju inte tänkt direkt, sa att han inte behöver köpa nått. Jag fick en lila iPod av han, har sagt förr att min mp3 som jag har är helt kass! Så det här tyckte han var välbehövligt, jättetack för den lilla prylen älskling =)

Ikväll börjar jag 16:30 på jobbet, jag har dragit ihop en julkväll på min våning. Så vi blir sammanlagt 24 st. Jag fixade och beställde mat osv innan jag åkte förra veckan så jag hoppas allt finns och att det blir en trevlig kväll med julskinka, gröt, julmust, glögg mm. Mumma! =)

Nä ska ta tag i ljusstakarna nu och packa upp väskan. Ni får ha en trevlig måndag!

Kram,kram

Ps.tack alla ni för de fina gratulationerna jag har fått, ni är så snälla! Ds. =D

jentanholm nu Karlsson

Välkommen till mig! Lyckligt gift (15/6-13) som har två härliga prinsar på 4 & 2 år gamla. Jag skriver om våran vardag, inredning, tips, matlagning och det som faller mig in. Så upp med benen och ta en kopp kaffe och lata dig lite, välkommen!

RSS 2.0